Would you suggest the tips for quick understanding of a long passage of text?

تم إضافة السؤال من قبل Vinay Kumar Mancherla , Associate professor , Gnyana Saraswati College of Engineering & Technology
تاريخ النشر: 2015/03/20
meshal bin rawyah
من قبل meshal bin rawyah , Customer Service , Jarir Bookstore

I recommend reading the text in parts to understand it piece by piece then comprehend it fully.