What is the best course to consider to enhance the number of sales for certain product?

تم إضافة السؤال من قبل Walid Ismail Elrahel Meiri , Administrative Accountant and Public Relations , Musa Ali Altayeb for Import and Export
تاريخ النشر: 2015/03/23
Walid Ismail Elrahel  Meiri
من قبل Walid Ismail Elrahel Meiri , Administrative Accountant and Public Relations , Musa Ali Altayeb for Import and Export

I strongly believe it coud be through the advertisment, reducing its orginal price or improving its quality.