Is the problem solving connected to psychological, diplomatic or public relation skills mostly?

تم إضافة السؤال من قبل Yuliya Lukoshyna , Group Manager , Mercure Hotel Kiev
تاريخ النشر: 2015/03/23
hammad alvi
من قبل hammad alvi , ASSISTANT MANAGER OPTICAL FIBER SYSTEM , PTCL

Problem solving is mostly connected to psycological skills of any person