What sort of information did you have to keep confidential in your last clerical job?

تم إضافة السؤال من قبل Maribel Masa , Executive Assistant/President Secretary , KEPCO Ilijan Corporation
تاريخ النشر: 2015/03/24
Sarah Orchid Oculam
من قبل Sarah Orchid Oculam , Accountant , Cozmo Travel

Prices of items from the company suppliers of products must be strictly confidential.

Also, salary of staffs must be kept confidential to avoid conflicts between employees.