DEFINITION OF SCM - SUPPLY CHAIN MANAGEMENT 1- CREATING VALUE 2- COORDINATION 3- FUNCTIONS 4-PARTICIPANTS 5- ALL THE ABOVE 6- NONE

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Fathe Shaheem , Operation Executive , Arabian Construction Company
تاريخ النشر: 2015/03/26
nakul sharma
من قبل nakul sharma , Import/Export Executive , Flemingo International

creating value of business by coordination of participants in company operation.