In an Ethernet network, under what two scenarios can devices transmit?

تم إضافة السؤال من قبل Nkemdirichi Maduadugwo , Facility Manager , WLL
تاريخ النشر: 2015/03/27
Tanzeel Iqbal
من قبل Tanzeel Iqbal , IT Manager , For Personal Use

when medium is ideal and no one sending data

Azif Anjum
من قبل Azif Anjum

!)when they no other device are detected 2)when the medium is idle

viswas mathew kochuparampil
من قبل viswas mathew kochuparampil , System and network engineer , Group3 Trading and Contracting co W.L.L

when they detect incoming packet and outgoing as well