What marketing strategy does Apple and Samsung take to be success in today's competitive market?

تم إضافة السؤال من قبل Prashant Dhakal , Area Sales Manager , Japanese Tobacco International/ Chaudhary Group
تاريخ النشر: 2015/03/27
lamia  alaubaidi
من قبل lamia alaubaidi , Marketing Manager , Vanguard Management Consultants

updating, innovation, open new markets, care about customer needs, etc...