Is the Windows Management Service the service that manages the WMI protocols?

تم إضافة السؤال من قبل Niyas Kochumariyil , IT and NW Support Engineer , Ebttikar Technology Ltd (ministry of Health Project)
تاريخ النشر: 2015/03/27
Raphael Amponin
من قبل Raphael Amponin , IT Technician , Coral Bay Nickel Corporation

Yes, Windows Management Service is the one responsible for the WMI protocols. It also run automatically on startup.