Which AutoCAD Commands are mostly ask in an interview. Please Share Minimum 10 Commands.

تم إضافة السؤال من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company
تاريخ النشر: 2015/03/28
Ali Mohamed Ahmed
من قبل Ali Mohamed Ahmed , site engineering , شركة مقاولات

I agree with all the answers..thank you

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Line , Polyline,constrution line,Hatch,(All modify commands such as trim, break ,move, scale ,Fillet and Chamfer ) Object snap , Extrude and Press -----etc

alpha alejo
من قبل alpha alejo , Quantity Surveyor/ Estimator , Provincial Government of Nueva Ecija

LINE, POLYLINE, TRIM, EXTEND, CIRCLE, SPLINE, MIRROR, SCALE, DIMLFAC, DIMENSION

manojkumar manoj
من قبل manojkumar manoj , MEP DRAUGHTSMAN , Voltas Qatar W.L.L.

(1) LAYERS

(2) DIMENSION

(3) MIRROR

(4) ROTATE

(5) SCALE

(6) POLYLINE

(7) ATTRIBUTES

(8) BURST

(9) TEXT

(10) EXTERNAL REFERENCES

Elke Woofter
من قبل Elke Woofter , Project Assistant , American Technical Associates

I only ever been ask to give a demo or how long and on what I have been working ...,

I would have to guess ... the Ortho commands, how to set text, arrows, dimensions, colors, blocks, plotting, scaling, coordinate system, layers, ...

Muhammad Shakeel
من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.

First of all i agree with my colleagues answer, they give very reliable answers.

Faizan Zakir Malik
من قبل Faizan Zakir Malik , CAD Designer , Royal Commission Yanbu

1. Attribute

2. xref

3. Align

4. scale

Wolf Klaas Kinsbergen
من قبل Wolf Klaas Kinsbergen , Managing Director, Designer , ingenieursbureau KB International NV

I think all the basic commands of CAD as described above, nothing fancy or deep into Autocad

ماحي عابد
من قبل ماحي عابد , Civil engineer , Technical building control

I agree with the previous answers

USAMA YOSSRY AHMED GENDIA
من قبل USAMA YOSSRY AHMED GENDIA , Resident Engineer , ACE ARAB CONSULANT ENGINEER - MOHARM BAKHOOM

ONLY I WANT SOME BODY KNOW HOW CAN USE AUTO CAD; DRAFTMAN OER ENGINEER NO DEFRANT ONLY WANT WHO CAN USE .