What is meant by explicit skill instruction?

تم إضافة السؤال من قبل Orouba Dandashly , Housing/invoicing/planner , Saudi Oger, Kaust Project
تاريخ النشر: 2015/03/28
Syed Faisal  Karim
من قبل Syed Faisal Karim , English Lecturer , Amity University

Explicit teaching is an instructional strategy used by teachers to meet the needs of their students and engage them in unambiguous, clearly articulated teaching.