What is the CSS Box Model used for? What are the elements that it includes?

تم إضافة السؤال من قبل Faten Almajaly
تاريخ النشر: 2015/03/29
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Basm allah alrahman alrahim

can include any element with Properties margin , padding , border and content width

Thahir CP
من قبل Thahir CP , CMS Developer, Web/UI Designer , Helix Innovative

I believe that box model means a wrap around an html element which include padding, border and margin