Do you prefer a leader that give credit to his/her subordinates idea specially in group conversation that involves trouble-shooting?

تم إضافة السؤال من قبل bienvenido peciller , Workshop Supervisor , Samwhan Corporation
تاريخ النشر: 2015/03/31
John Tetteh Okumo
من قبل John Tetteh Okumo , Quality control officer , Metro Mass Transit Limited

YES, because that will give them the zeal to improve and contribute more