What skill needed to become a Good HR professional ?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Nasar , Human Resources Specialist , Emirates Group
تاريخ النشر: 2015/04/01
MOHAMMED MOAZIN
من قبل MOHAMMED MOAZIN , Sr. Management Development Consultant - EFQM IA - LSSMBB - KPI's Cert. Professional , Self Employed

First: You have to understand the human nature and needs (Maslow's hierarchy of needs will help).

Second: Knowledge of HR policies, procedures and processes.

Third: General business knowledge.

Fourth: Soft Skills (Team leading, Negotiation, Change Management, Conflict Resolution...)