In hospitality industry, what is the most daunting task in operation management? A) Manpower management B) Material management C) Revenue Management?

تم إضافة السؤال من قبل Vivek Fauzdar , Resort Manager , Sterling Holiday and Resorts
تاريخ النشر: 2013/07/31
VINOD MENON
من قبل VINOD MENON , Warehouse Supervisor , MHK Cold Store

Manpower management

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

All the three; manpower management for cost effective use of work force, material management to control inventory, revenue management to control top line and bottom line.