لو علق معاك بستم الضهر وفتح فرد على طول العطل منين وتعمل ايه؟

تم إضافة السؤال من قبل أحمد محمد محمد الريس , driver of heavy equipment , dawsr
تاريخ النشر: 2015/04/01
محمود فرغلي محمود
من قبل محمود فرغلي محمود , سائق , شركة الولاء للشحن والتفريغ

يوجد العطل في البيستم نفسه اذا كان الاورسيل البيستم ضرب او الداخل والخارج من الزيت للبستم اكشف عليه او اراجع علي طرمبة الزيت او اليد التي تؤدي الي حركة الفتح

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

لو فتح معاك على طول منغير ما تحرك الملوينة هتشيك على دائرة االبيلوت وتقيس الضغط بتعها لو مفيش مشكلة يبقى الكنترول في بلف معلق

naguib ahmed aly
من قبل naguib ahmed aly , ENGINEER , arab engineering comp.

ارجو ان يكون السؤال باللغة الانجليزية