What is the most over-rated European travel destination?

تم إضافة السؤال من قبل Dania Ali
تاريخ النشر: 2015/04/03
Yuliya Lukoshyna
من قبل Yuliya Lukoshyna , Group Manager , Mercure Hotel Kiev

Italy, then France, then Spain, then Greece (?), then England...

Egypt and Turkey are middle east, not european travel destinations.

Diaa Ahmed
من قبل Diaa Ahmed , Business Intelligence Manager , Youtravel.com Ltd

Canaries is number one, Then Spain, Turkey, Malta, Egypt, Greece, Morocco