Does anyone use heroku cloud platform, any suggestions, tips or alternatives?

تم إضافة السؤال من قبل islam khalil , Technical Manager , iCloudit
تاريخ النشر: 2013/04/23
charaf Moustakim
من قبل charaf Moustakim , Project Manager , Morpho ( Safran group)

For me i invite you to use OpenStak it's better for IaS and SaS.

kishore Annam Thyaga Raja kishore
من قبل kishore Annam Thyaga Raja kishore , utl technologies , utl technologies

am aware Ruby on Rails for PaaS has been actively pursued and being pursued by my colleague