How can I distinguish between right and wrong answer in a MCQ where answers are similar?

تم إضافة السؤال من قبل Naseeb KM Kudukkil Machingal , pharmacist , Aster primary care
تاريخ النشر: 2015/04/07
mohammad othman
من قبل mohammad othman , pharmacist coordinator , Al-Salam Hospital

Evaluate each answer to the question and eliminate each clearly wrong answer