IN ENGINEERING, ARE YOU REQUIRED TO HAVE A MECHANICAL SPECIALTY?

تم إضافة السؤال من قبل Qasim Hawwas Mohmmed Gazwani , engineer , الجعيب للاستشارات الهندسية
تاريخ النشر: 2015/04/08
chafik hassani
من قبل chafik hassani , مهندس رئيسي ميكانيك , المؤسسة الوطنية للاشغال البترولية الكبرى(GTP ) فرع سونا طراك

YES OF CORS FOR Mechanical Engineer

Mohamed Abd El-aziz Abdo Abdelwahed
من قبل Mohamed Abd El-aziz Abdo Abdelwahed , Director of operations , Saudi prefab houses factory SPH

No it is not a condition  in Mechanical Only but

Engineering contains a large number of job opportunities and specialties. We’ve selected a list of specialties below. With each specialty, we look at the definition and nature of the work, the specialties employment trends, possibly career advancement opportunities, and hope that it is helpful for you in determining whether or not the career is right for you.