What is the most important thing in the teaching process in the primary stage?

تم إضافة السؤال من قبل mahmoud mostafa , معلم أول أ لغة انجليزية , وزارة التربية والتعليم
تاريخ النشر: 2015/04/09
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

If you are asking about Primary stage of teaching process ? Prepare, learn & know what are you gonna teach... It includes Topic, Material, Task, Remedy or result after teach and so ..