Is there any way of adding specific sequences of characters at the start and/or end of every instance of a determined paragraph style?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.
تاريخ النشر: 2015/04/10
Armen Khachatryan
من قبل Armen Khachatryan , Graphic Designer & Web developer , Bank VTB

Yes, it is possible in Indesign. You should just learn Indesign paragraph style advanced settings.