Define Building Management S?

تم إضافة السؤال من قبل ibrahim kshanh , Director of Energy Efficiency Studies Department , Egyptian Petrochemicals Holding Company
تاريخ النشر: 2015/04/10
William Leon
من قبل William Leon , Sales And Service manager for Philippines , Thermo King Asia Paciific

Building Management System

 is a computer-based control system installed in building that controls and monitors the buildings mechanical and electrical equipment such as ventilation, lighting, power systems, fire systems, and security systems.