ما هي أكثر البرامج المحاسبية الجاهزة التى يعمل بها فى دولة الإمارات العربية؟.

تم إضافة السؤال من قبل حمدى رفعت عبدالفتاح ابراهيم , Stor storekeeper full production & Data Entry by oracle programe , Ezz Stee
تاريخ النشر: 2013/08/01
khaled Ibrahim Sayed Abd El Salam Ibrahim
من قبل khaled Ibrahim Sayed Abd El Salam Ibrahim , Chief Accountant , -ElMehy engineering company

Oracle Of course is number one in Gulf Area , Then any ERP system according to the volume of any company.