Can you give pain relief from single drug?

تم إضافة السؤال من قبل arun kumar kamble , consultant , Al Omooma hospi, London hospital
تاريخ النشر: 2015/04/11
Zoran Nedeljkovic
من قبل Zoran Nedeljkovic , Senior MRI RAdiographer , Clinical Center of Serbia; Center for Radiology and Magnetic Rasonance

Yes, I can give single drug as pain relief.

Rowena Rivera
من قبل Rowena Rivera , Customer Service Representative , jordanian school for girls

tramadol. it ill not damage your kidney and liver

Syed  Rahisuddin
من قبل Syed Rahisuddin , Clinical pharmacist , Salem medical centre and hospital

Yes, we can give single dose for pain relief SOS Diclofenacmg