Should a startup use most money on marketing or research & development?

تم إضافة السؤال من قبل Zaid Mahadin
تاريخ النشر: 2015/04/12
Irina Chepel
من قبل Irina Chepel , Personal trainer , Freelancer

Both are equal by their importance and it's hard to disconnect it.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Neither.... a startup should do the marketing him/her self and it would be too early to spend on R & D

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

marketing, research, then development