Is Third Party Inspection sufficient to ensure that suppliers/manufacturer adheres to terms of contract in term of quality and quantity?

تم إضافة السؤال من قبل Nadeem Asghar , Supply Chain Consultant/Trainer , Independent Practitioner
تاريخ النشر: 2015/04/12
Ikram Anjum Iftikhar Ahmed
من قبل Ikram Anjum Iftikhar Ahmed , Senior Quantity Surveyor , Methaq Contracting Co.

we cannot completly depend on third party also our representative dont compromise at quality and quantity