What are the Hardware and software requirements from A to Z to build a home call center to route calls to Europe?

تم إضافة السؤال من قبل Yasser Abdel Hamed Elbatal , Business Analyst , SPI
تاريخ النشر: 2015/04/13
Yasser Abdel Hamed Elbatal
من قبل Yasser Abdel Hamed Elbatal , Business Analyst , SPI

Hi Divya  ,I'm using now elastix technology ,i'm implementing it now ,and planing to increase it's quality and grade ,any advises ?

Divya Sengar
من قبل Divya Sengar , Network engineer , HCL Technologies Ltd

In terms of Cisco , we need IP Phones , CUCM , Cisco Voice Routers, Cisco PoE switches, UCCX (for Call Center Solution), E1 line, PRI cards, PVDM lines.