What is meaning of financial ratio and how is process for finding the solution for problem?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamedriyas Jainulabudeen , ACCOUNTANT , GULF READYMIX
تاريخ النشر: 2015/04/14
Irfan Shafi
من قبل Irfan Shafi , Finance Manager , Translogistix Group of company

Analysis of Financial statement ... that is balance sheet , Income statement, cash flow etc