What a "Good Manager" suppose to do? Hire/Fire/Inspire ?

تم إضافة السؤال من قبل ADEEL MUHAMMAD , Call Agent , NADRA, Ministery of Interior, Pakistan
تاريخ النشر: 2015/04/16
Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

Good Managers are always supposed to use the iii technique & skills

i - Instruct ....... what have to be done.

i - Inspire ....... By doing it himself first.

i - insist ......... Asking sub-ordinates to do it now n onwards.

ADEEL MUHAMMAD
من قبل ADEEL MUHAMMAD , Call Agent , NADRA, Ministery of Interior, Pakistan

Good Managers don't fire, they hire and inspire.