How can i learn accounting and accounting excel?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Maher , System Administrator & IT Consultant , Axis Solutions (KGL)
تاريخ النشر: 2015/04/19
FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

you can learn accounting by studding accounting

you can learn excel accounting by practice accounting with excel

tariq tariq
من قبل tariq tariq

by studying accountancy books and practicing in an entity.

Muhammad Aamer
من قبل Muhammad Aamer , Accounts Officer , Ghouri Security Guards

To  Learn Accounting, Get practical Training on ACCOUNTING SOFTWARE like ERP .

Email to to get help.

Sara Naeem
من قبل Sara Naeem , Trainee Finance officer , Wah Brass Mill

Agreed with Fitah Mohamed.................

Ahmed Maher allam
من قبل Ahmed Maher allam , Senior IT Consultant , CBK - G&D - AXIS-olutions

By daily practice and reading then applying practicaly the materials