Accountants to cost, how production and manufacturing lines are accounted for Any study and the establishment and operations of accounting?

and restrictions and consumption

تم إضافة السؤال من قبل mahmoud nsier , محاسب عام , شركة كونتننتال العالمية للفنادق - شركة موفنبيك لادارة الفنادق والمنتجعات (مصر)
تاريخ النشر: 2015/04/19
shabeer kanakkantey kanty
من قبل shabeer kanakkantey kanty , ACCOUNTANT , Volcane advertising.l.l.c

this expenses will calculate R& D