Can Anyone tell me about the Microsoft System Center consolidation of Microsoft operations manager,VMM & service manager?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ammar Sajid , Zones Cloud Product Specialist , Zones LLC
تاريخ النشر: 2015/04/19
Alya OTTEMANE
من قبل Alya OTTEMANE , general affairs assistant , sumsung engineering

SCVMM is designed for management of large numbers of Virtual Servers based on hyper v and Microsoft virtual server , and was released for enterprise customers in October. A standalone version for small and medium business customers is available.