How to upload a plc program which protected by a password?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Salah , Head of Electrical DEP. , SAMAMA OPERATION&MAINTENACE
تاريخ النشر: 2015/04/19
احمد عيسى صالح
من قبل احمد عيسى صالح , Electrical Supervisor , CROWN CORK AND SEAL COMPANY

There is no procedure. Or you have password or write new program. On the other hand you can try to find original programmer and ask for a password.