How to draw rectangle using Canvas and SVG using HTML 5 ?

تم إضافة السؤال من قبل Feras Abualrub , Web Solutions Manager , Qistas for Information Technology
تاريخ النشر: 2015/04/20
Aftab Ahmed
من قبل Aftab Ahmed , Lecturer(Computer Science ) , Sukkur IBA-Institute of Emerging Technologies (IBA-IET), Pakistan

<svg xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <rect style="fill: rgb(0, 0, 255); stroke-width: 1px; stroke: rgb(0, 0, 0);" height="[object SVGAnimatedLength]" width="[object SVGAnimatedLength]"> </rect>