IN WHICH YEAR INDIA WON A WORLD-CUP FIRST?

تم إضافة السؤال من قبل sailesh adhikari , SENIOR RECEPTIONSITS , BHARATPUR GARDEN RESORT PVT.LTD
تاريخ النشر: 2015/04/20
Ison Jacob
من قبل Ison Jacob , Restaurant Floor Manager , The Chocolate Bar

India won the first world cup in nineteen eighty three

Shaikh  Saboor Ali
من قبل Shaikh Saboor Ali , Senior Assistant Safety and Security , Aga Khan Hospital and University

The Indian cricket team are two times World Champions. In addition to winning the  Cricket World Cup