When to use the word "Chicken" and when to use the word "Hen" ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Magdy Ahmed El Demerdash , Internal Auditor, Quality Assurance Department , Giza Cable Industries
تاريخ النشر: 2015/04/26
Gepind Requierme
من قبل Gepind Requierme , Online English Teacher , ETOC

Generally speaking Chicken are considered as Chick, Rooster and Hen whilst Hen derived as a Female Chicken or a Mother Chicken.