Which of the following approaches to management emphasized the human element, thus viewing the organization from an individual’s point of view?

 (a)

Management science approach

(b)

Scientific approach

(c)

Administrative approach

(d)

Systems approach

(e)

Behavioral approach.

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2015/04/27
Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

(e)

Behavioral approach to management emphasized the human element, thus viewing the organization from an individuals’ point of view.

Salvatore Augello
من قبل Salvatore Augello , owner , A.S. Trade & Consult

answer E ___________________________

Ahmed Maher allam
من قبل Ahmed Maher allam , Senior IT Consultant , CBK - G&D - AXIS-olutions

behavioural approach. ..........E

محمد يونس
من قبل محمد يونس , مهندس مشرف , الشركة العامة للكهرباء

I AGREE  WITH ALL ANSWER.............

Lester Barile
من قبل Lester Barile , Warehouse Supervisor , Renewable Products Group

e is my answer.................................

Zety Shakila Binti Mohd Yusof Mohd Yusof
من قبل Zety Shakila Binti Mohd Yusof Mohd Yusof , Lecturer (Diploma Logistics & Supply Chain Management) , Polytechnic METrO Johor Bahru

E..................behavioural approach.

Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

(e) Behavioral approach

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

(e) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Behavioral approach.

Sara Naeem
من قبل Sara Naeem , Trainee Finance officer , Wah Brass Mill

OPTION E................................................

Nancy Refai
من قبل Nancy Refai , Health, safety and environmental management Trainer and consultant , Freelancer

behavioural approach. option E

Khaled Anwar
من قبل Khaled Anwar , Senior Sales Engineer , "Automotive company''

Answer : _ _ _ _ _ _ _ _ E