Tell me the best IP Telephony Solution in KSA?

تم إضافة السؤال من قبل Noman Abdul Hadi Memon , IT Specialist , Wael Fouad Jamjoom Co. For Umrah
تاريخ النشر: 2015/04/27
Wasif Ahmad
من قبل Wasif Ahmad , System Administrator , Umm Al Quwain Beach Resort Hotel

Cisco is the best one but if you want to go for other d-link is better

Mohamed Fathy Metwaly Eltayear
من قبل Mohamed Fathy Metwaly Eltayear , Technical Project Manager (PMO) , SOL Systems

as per my knowledge it might be Avaya or Cisco