To invoke the Zoom command transparently, type: a.'Z b.>Z c.:Z d."Z

تم إضافة السؤال من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority
تاريخ النشر: 2015/04/27
Elke Woofter
من قبل Elke Woofter , Project Assistant , American Technical Associates

Option C) Z .......................................

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

----------------------------------Z

Muhammad Shakeel
من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.

Z----------------------------------- Option A Thanks

Syed Shan Haider
من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company

Z....................................................... is the right choice