What can you type in to see the Text Styles dialog box? a.Text b.Textstyles c.TS d.ST

تم إضافة السؤال من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority
تاريخ النشر: 2015/04/27
Elke Woofter
من قبل Elke Woofter , Project Assistant , American Technical Associates

I agree, c) TS ...............................

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

-----------------------c.TS

Thanks

Muhammad Shakeel
من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.

ST------------------- Thanks for Invitation.

Syed Shan Haider
من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company

The right answer is ST ........................