What is the difference amongst Administration role and HR role?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/04/28
Mohammed Abrar Ali Khan
من قبل Mohammed Abrar Ali Khan , Accountant , Shathabdhi real estate Pvt ltd.

Administration leads office administration whereas Hr leads to Recriutment of the employees.

RANA ALI AHMAD
من قبل RANA ALI AHMAD

HR ROLE IN MANAEGMENT  BY ADMINISTRATION ......................................................................................................

Mohamad Rhaymi
من قبل Mohamad Rhaymi , sales manager , MetLife

HR involves hiring, training employees, while administration involves personnel affairs and other internal and external  managerial activities

MASOOQUE ALI
من قبل MASOOQUE ALI , PAYROLL OFFICER , Arabian Bemco Contracting Co. Ltd

HR basically deals with company policies and  employees.

And administration deals with overall organization functions like safety and security, IT, office correspondence, facilities and many more..