ما كيفية التعمق فى الإكسل؟

تم إضافة السؤال من قبل mahmoud nsier , محاسب عام , شركة كونتننتال العالمية للفنادق - شركة موفنبيك لادارة الفنادق والمنتجعات (مصر)
تاريخ النشر: 2013/08/04
Amr Elmasry
من قبل Amr Elmasry , Systems and Network Administrator , Royal Chemicals

هناك العديد من الطرق للتعمق فى الاكسل وافضلها هى بالاعتماد على كورس متقدم فى الاكسل والافضل هى كورس MOS من مايكروسوفت هناك مستوى مبتدئ و مستوى منقدم ولمعرفة المزيد عنه يمكنك الاستعانه بالرابط التالى http://www.microsoft.com/learning/en-us/mos-certification.aspx

mahmoud nsier
من قبل mahmoud nsier , محاسب عام , شركة كونتننتال العالمية للفنادق - شركة موفنبيك لادارة الفنادق والمنتجعات (مصر)

انت ازاى هتاخد دورات وانت شغال والشغل واخد كل الوقت ولا انت رايه ايه؟