What is the latest version of SAP used for production in manufacturing company?

تم إضافة السؤال من قبل javedali mansuri , -Sr engineer , Laviosa India Pvt ltd
تاريخ النشر: 2015/04/29
EMEKA ADIGWE
من قبل EMEKA ADIGWE , Manufacturing Analyst 2 , Nigerian Bottling Company PLC

SAP ECC6.0 is latest version

Sébastien DUPONT
من قبل Sébastien DUPONT , Contract Manager , CBRE GWS Technical Services

I used SAP CRM when I worked for HP France but my Toshiba's database was managed by IBM AS400.