Do you think it's the time to start Big Data in Middle East ?

تم إضافة السؤال من قبل Mojahid Osman , Master Data Management Consultant , IBM
تاريخ النشر: 2015/04/30
Abed Ajraou
من قبل Abed Ajraou , Data Leader , E.ON Next

Hi Mojahid,

Well, my answer will be: why not?

Big Data is next version of Business Intelligence and all the companies will need to analyse unstructured and huge data in real time. The Big Data should be the "Data Intelligence Plateform" as explained here :

(لقد تم حذف الرابط بسبب انتهاكه لسياسة الموقع. يرجى التواصل مع قسم الدعم لمزيد من المعلومات.)

Abed

somayeh davari
من قبل somayeh davari , travel agent , BTI Group

Absolutely, we should improve our countries in every aspect.