What is a difference in job description between CONCIERGE and GUEST SERVICE (Guest relation officer)? What is common?

تم إضافة السؤال من قبل Yuliya Lukoshyna , Group Manager , Mercure Hotel Kiev
تاريخ النشر: 2015/05/09
AHMED MOHAMED
من قبل AHMED MOHAMED

Customer service to customer queries about anything in place Hospitality: how the client reception since its entry to the place urbane