Suggest a marketing strategy for launch of new brand of women's clothing?

تم إضافة السؤال من قبل PRADEEP MEHRA , CEO , Angel international Inc.
تاريخ النشر: 2015/05/12
Rajaasekar Rajagurunathan
من قبل Rajaasekar Rajagurunathan , Member Technical Support Staff - Outsource , Software Technology Parks of India

Advertisement with advantages and comfortable of quality and style of women's clothing