“ Social behaviour on social media creates opportunity “. Draw a marketing plan to benefit from this opportunity

تم إضافة السؤال من قبل PRADEEP MEHRA , CEO , Angel international Inc.
تاريخ النشر: 2015/05/12
mahmoud مليجى العويضى
من قبل mahmoud مليجى العويضى , فنى تبريد وتكيف , توشيبا العربى

I have created a bad social ومناخى suitable work environment located