Which is the default coordinate system when starting a new drawing?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Fakih , Architect , -
تاريخ النشر: 2015/05/13
Omair Abduljaleel Ali Al-Quliey
من قبل Omair Abduljaleel Ali Al-Quliey , Design Engineer , Quliey Office for constructions

With Mr. Bello Abubakar answer.

Thank  you ..............................................

mohammed elgohary
من قبل mohammed elgohary , Site Engineer , Kenaaz united

WORLD UCS -------------------

Safi Ullah
من قبل Safi Ullah , Electrical Trainee Engineer , PESCO (Peshawar Electric Supply Company)

xy coordinate system...............

Bello Abubakar
من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority

W.C.S,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Agree with mr. Bello

Thanks

ahmed shehab
من قبل ahmed shehab , site engineer , DHA Consulting & Engineering Design

Thank you for the invitation and agreed with the answers

Ali Mohamed Ahmed
من قبل Ali Mohamed Ahmed , site engineering , شركة مقاولات

I agree with Mr,Bello Abubakar answer >>>>>>>Thank you

Syed Shan Haider
من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company

User Coordinate System. Ucs.....

Amr Gamal Anwar Hassan
من قبل Amr Gamal Anwar Hassan , مهندس حاسب كميات , Shurfah Real Estate Development and Investment

I agree with the Distinguished colleagues