Absolutes coordinates in auto-cad are measured from what?

تم إضافة السؤال من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority
تاريخ النشر: 2015/05/15
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Absolute polar coordinates are measured from the UCS origin (0,0), which is the intersection of the X and Y axes. Use absolute polar coordinates when you know the precise distance and angle coordinates of the point.