Which key combination is standard windoze shortcut that does not relates to the clipboard?

تم إضافة السؤال من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority
تاريخ النشر: 2015/05/15
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Ctrl+V

Thanks

Paul Pratt
من قبل Paul Pratt , Associate Director - MEP / Lead Mechanical Engineer , Pratt Consulting

There are many, for example

ctrl-s is Save File

ctrl-z is Delete File

f5 is Refresh List